Cuma, Ekim 29, 2004

AKP’den rakılı seans

AKP, AB’den tarih alabilmek için her şeyi yapıyor. AKP şimdi de muhalif Hıristiyan Demokratları ikna edebilmek için boğazda rakı balık ziyafeti hazırlıyor. Hükümet, Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne (AB) tam üyelik yolunda dönüm noktası olan 17 Aralık’taki zirve öncesinde iki aşamalı bir plan hazırladı. Buna göre, AKP kurmayları Türkiye muhalifi parlamenterleri yakın markaja alacak. AKP kurmayları, Türkiye’nin AB üyeliğine karşı çıkan parlamenterlerin kafalarındaki soru işaretlerini Boğaz’da ‘rakı–balık’ ikram ederek gidermeye çalışacak.

AKP’den rakılı seans

AKP, AB’den tarih alabilmek için her şeyi yapıyor. AKP şimdi de muhalif Hıristiyan Demokratları ikna edebilmek için boğazda rakı balık ziyafeti hazırlıyor

Hükümet, Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne (AB) tam üyelik yolunda dönüm noktası olan 17 Aralık’taki zirve öncesinde iki aşamalı bir plan hazırladı. Buna göre, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ilk Avrupa turunda olduğu gibi başbakan ve cumhurbaşkanları düzeyinde 15 Avrupa ülkesini ziyaret etmeyi planlarken, AKP kurmayları da Türkiye muhalifi parlamenterleri yakın markaja alacak. AKP kurmayları, Türkiye’nin AB üyeliğine karşı çıkan parlamenterlerin kafalarındaki soru işaretlerini Boğaz’da ‘rakı–balık’ ikram ederek gidermeye çalışacak.

Rakı balıklı

terapi


Planın en önemli ayağını ise, Avrupa Parlamentosu’ndaki Türkiye karşıtı Hıristiyan Demokrat kökenli yüzlerce milletvekilinin Türkiye’ye getirilmesi oluşturuyor. Türkiye’nin AB üyeliğine karşı çıkan Hıristiyan Demokrat parlamenterler, partiler halinde Türkiye’ye getirilip, İstanbul’da, Ankara’da ve Mardin gibi doğunun ilgi çeken illerinde ağırlanacak. Muhalif parlamenterlere, Boğaz’da ‘rakı–balık’ ikram edilerek, kafalarındaki soru işaretleri tek tek cevaplandırılacak.

http://www.yenimesaj.com.tr/index.php?sayfa=anasayfa&haberno=5896&tarih=2004-10-29

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home